The Cube

Back to Top

The Pavilion at Georgia State University

Location Atlanta, Georgia
Project Scope
36059 SF
Client
Georgia State University

The Pavilion at Georgia State University will be the new home to “the Cube”, an initiative in “Communication, Creativity and Commerce” that will educate the next generation of Atlanta’s media producers in partnership with Georgia’s growing media industries. The Cube will be transformational to the existing program with state of the art media facilities for media creation as well as become a highly visible iconic connection to the community displaying large format media both day and night.

The design of the interior spaces of the new facility creates opportunities for the students to learn and interact with each other, professors, and industry business leaders. The 34,000 SF facility will encompass three core facilities that include a Media Production Hub located on the first level, a Media Industries Incubation Center located on the second level, and a Digital Media Research Center that will be located on the third level.